dissabte, 31 de maig del 2014

Sortida geològica corals

Com a continuació pràctica de la passada conferència al voltant dels esculls de coral fòssils de la serra de Tramuntana avui dissabte 31 de maig sortirem al camp de la mà del nostre benvolgut Antoni Rodríguez. 


Una vegada més el seu profund coneximent de la geologia de la serra i la seva gran capacitat de comunicació ens van acostar als aproximadament 20 assistents a una nova dimensió de la serra: la del seu passat tropical de fa 23 milions d'anys. Des de les 9:30 fins a les 13:30h vam estar observant diferents tipus de coral (astreids, porítids, músids) així com fauna i algues associades als esculls com a esponges o rodòlits, tant a Banyalbufar com al mirador de sa Moneda (des d'on dibuixarem croquis de les facies geològiques presents) i finalment a l'altura de Son Marroig de s'Arxiduc on encara es conserven les marques de pintura de la tesi d'en Antoni de fa 30 anys. 


Un dia excel·lent que tots gaudirem enormement viatjant en el temps. Gràcies Antoni i gràcies a tots els assistents per venir.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 

About